118100.se
Använd min nuvarande position
Rigeleje Camping

Rigeleje Camping


Företagspresentation

Rigeleje camping har öppet året runt, men med begränsad service under lågsäsong. Ring för vidare information. Den är fridfullt belägen ett stenkast från stranden vid den norra porten till den välkända Österlenkusten. Området saknar helt genomfartstrafik. Stranden, som är bred med ljus sand, skulle göra mer välkända semesterorter avundsjuka. Från väg 19 några kilometer norr om Brösarp krävs en avstickare på 5 km för att nå det rofyllda semesterområdet Rigeleje. Från stranden, som har blå flagg, syns Stens huvud tydligt i söder medan Åhus konturer urskiljs i norr.

Campingen är speciellt välbesökt under de skånska marknadsveckorna. Inom en radie av 20 km kan du besöka välkända Kiviks-, Degeberga- och Maria Magdalena marknad i Åhus. Under vecka 29 arrangeras årligen världens största beachhandbollsfestival i Åhus. På campingen bor du lugnt inom behändigt pendlingsavstånd. Konstrundan på Österlen besöks årligen under påskveckan av tusentals konstintresserade. Även här är campingen strategisk belägen. Degeberga golfbana ligger endast fem kilometer från campingen.

Den rofyllda campingen har ca 60 elplatser för husvagn/husbil och tält. Vid stranden finns en 18-håls minigolfbana och strandbutik med enklare servering. Receptionen och strandbutiken har under högsäsong öppet 11-19, oftast längre vid fint väder. Butikens specialité är Ottos kulglass som säljs till förmånligt pris.

I området finns direktförsäljning av fisk från närbelägen ålabod. Vidare finns det även härliga strövområden såväl norr som söderut från campingen. Flera av säsongsgästerna har varit campingen trogen i många år, några campare har varit stamgäster i snart 40 år!

Vi hyr ut en större villavagn med varmvatten och toalett för fyra personer. Den är cirka 27 kvadratmeter med kök och allrum i ett och ett separat sovrum med en 140-säng. Under sommarsäsongen ställs förtält upp. Vi har även en campingstuga med två våningssängar, litet kök, varmvatten och toalett. Enklare husvagn med förtält för två vuxna och två barn är också tilgänglig. Medtag egna lakan. Husdjur och rökning är ej tillåtet i de olika enheterna.

Galleri

Företagsinformation

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Reception/Bokning

Klicka på numret för att visa hela

Reception/Bokning

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Landöns Camping

Landöns Camping


Landövägen 455
291 69 FJÄLKINGE
044-570 76
Ivö Camping

Ivö Camping


Ärkebiskopens väg 2
291 68 FJÄLKINGE
044 -521 88
Stocken Camping

Stocken Camping


Stockens camping 101
474 92 ELLÖS
0304-511 00