118100.se
Använd min nuvarande position
Hafsten Resort AB

Hafsten Resort AB


Hafsten 120 Campingen
451 96 UDDEVALLA

Företagspresentation

Hafsten Resort är en av västkustens mest spännande helårsöppna fritids och konferensanläggning, belägen på en halvö med fantastisk utsikt över havet och skärgården. Vi finns i mellersta Bohuslän, mitt emellan Göteborg och Strömstad, strax väster om Uddevalla. Med 63 olika aktiviteter för hela familjen, två stränder och vackra vandringsleder med natursköna utsiktsplatser finns det alltid något att göra. Anläggningen har 360 campingtomter, 60 stugor, 3 restauranger varav en är öppet hela året, butik och ett nybyggt poolområde med 4 pooler och 86 meter lång vattenrutschbana.

Till Hafsten Resort är ni välkomna året runt. Vi erbjuder ett härligt terrasserat campingområde med 0-200 meter till barnvänlig sandstrand.

Massor av aktiviteter t.ex. Mini-Spa med bubbelpool, bastu och relax, vattenrutschbana, äventyrsgolf, tennis, trubadurkvällar, vandringsleder, motorbåt, trampbåt, kanotuthyrning, 900 meter lång Zipline, klättervägg och ridning i skog och mark m.m. Se www.hafsten.se för mer information.

Incheckning 15.00, utcheckning senast 11.00. Avbeställningsskydd kan bokas till.

Vi erbjuder Lyxpaket och Weekendpaket för privatpersoner. Vi arrangerar även bröllop och släktträffar. Samt skolresepaket, svensexor och möhippor för grupper. Vi skräddarsyr konferenser för upp till 50 personer i fräscha lokaler med god mat och dryck, teambuilding och andra spännande aktiviteter.

Välkommen att bo i någon av våra mysiga stugor som är tillgängliga året runt. Vi erbjuder ett antal stugalternativ av olika storlek och modell. Vi har fullt utrustade stugor med ett eller flera sovrum, dusch/wc, tv, ugn och diskmaskin. Hotellstugor där det är bäddat och klart och städning ingår. Alla stugor har terrass med bord och stolar så att man kan sitta och njuta av utsikten och solen. Välkommen till en av västkustens mest spännande fritidsanläggning!

Hafsten Resort grundades redan 1955. Anläggningen har sedan starten varit i privat ägo och drivits av familjen Grytfors. När Sixten & Clary startade det som då hette "Hafstens Camping" fanns det bara en enkel kioskbyggnad på den unika och natursköna "Hafstenshalvön". Under de drygt 50 år som gått har här successivt utvecklats en av västra Sveriges ledande och mest kompletta fritidsanläggningar.

Av Sixten & Clarys tre barn Ingela, Kjell & Christina är det Ingela som driver anläggningen vidare. Ingela med familj tog över 1990, sedan dess har anläggningen fortsatt att bredda sitt utbud och utvecklats på ett positivt sätt. På de senaste åren har anläggningen även anslutits till flera kvalitetsgaranterande nationella och internationella organisationer, se startsidan.

Blickar vi in i framtiden ser vi allt från stora välutrustade stugor, till ny poolanläggning och hotell...

Om ni har varit gäster på Hafsten och har bilder från förr som ni kan tänka er att låna ut, skulle vi uppskatta om ni kontaktar oss.

Företagsinformation

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Kontakt

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Getnö Gård AB Lake Åsnen Resort

Getnö Gård AB Lake Åsnen Resort


Getnö Gård
362 96 RYD
0477-240 11
Euroway Hotell

Euroway Hotell


Importgatan 2 D
422 46 HISINGS BACKA
031-58 07 50
Bofors Camping

Bofors Camping


Kobberstensvägen 19 452 96
452 96 Strömstad
0526-250 36