118100.se
Använd min nuvarande position
Clarion Collection Hotel

Clarion Collection Hotel


Företagspresentation

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur är ett charmigt nytt hotell i området Skogen i centrala Arvidsjaur. Här får du både frukost, Afternoon Sweets och Evening Meal varje dag, perfekt både för dig som reser privat eller i tjänsten. Varmt välkommen till oss!

Stad och natur

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur ligger i området Skogen, i hjärtat av Arvidsjaur. Några av stadens mest välkända och äldsta träbyggnader har varsamt restaurerats och förvandlats till ett modernt och hemtrevligt hotell. Med vårt unika läge bjuder vi även dig som gäst på en naturupplevelse, då hela området är omringat av gedigen norrländsk skog, perfekt för friluftsliv och sköna promenader.

Middag & fika ingår

På Clarion Collection Hotel Arvidsjaur behöver du inte tänka på maten. Som gäst hos oss får du en god start på dagen med en näringsrik frukost. På eftermiddagen sätter vi fram Afternoon Sweets, och när kvällen kommer dukar vi upp till kvällsmat. Läs mer här om vår mat och dryck.

Moderna rum med allt du behöver

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur passar perfekt både för dig som reser i tjänsten eller för dig som besöker det vackra Polcirkelområdet som turist. Vi tänkte komfort och stämning när vi byggde hotellet. Alla våra 42 rum har platt-tv med ett flertal kanaler. Alla standard- och superiorrum samt sviter är utrustade med en ipad. För dig som önskar ett extra lyxigt boende erbjuder vi två sviter med egen öppen spis.

Koppla av eller koppla upp

Om du vill unna dig lite avkoppling under ditt besök är du varmt välkommen till vår relaxavdelning med bastu. Om du hellre vill få upp pulsen rekommenderar vi ett besök i vårt gym eller vårt game room där vi har både pingisbord och Playstation.

À la carte-restaurang

Vi strävar efter att bli det naturliga valet för middagar och restaurangupplevelser i Arvidsjaur. I vår à la carte-restaurang kan du njuta av lokala delikatesser som röding, ren och älg.

50-talet som inspiration

När Clarion Collection Hotel Arvidsjaur började byggas var ledorden 50-tal med moderna influenser. Trä och metall är grunden och mässing går som en röd tråd genom hela hotellets inredning.

Galleri

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Exclusive Car Events i Arjeplog AB
Organisationsnummer: 556894-7914
Bolagsform: Aktiebolag
Registreringsdatum: 2012-05-31

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Suderbys Herrgård

Suderbys Herrgård


Västerhejde Toftavägen 201
621 99 VISBY
0498-29 60 30
Ansia Resort

Ansia Resort


Sommarvägen 1
921 41 LYCKSELE
0950-100 83
Ringsjö Krog & Wärdshus

Ringsjö Krog & Wärdshus


Gamla Bo Stenlycke 202
243 95 HÖÖR
0413-332 55