118100.se
Använd min nuvarande position
OBM i Karlstad AB

OBM i Karlstad AB


Södra Sanna 535
655 91 KARLSTAD

Företagspresentation

Husbesiktningar & andra tjänster

Husbesiktning och energideklaration

OBM Gruppen utför diverse besiktningstjänster. Vi utför husbesiktningar (överlåtelsebesiktningar) och energideklarationer och andra tjänster för dig som ska köpa eller sälja hus.

Vi är auktoriserade för utförandet av överlåtelsebesiktningar och erbjuder, i form av våra besiktningsprotokoll, därmed en betydelsefull grund vid tecknandet av dolda fel-försäkringar.

Vi är en rikstäckande organisation och samarbetar därtill med flera av de ledande mäklarorganisationerna i Sverige. Vi samarbetar med mäklarorganisationer för att erbjuda en smidig affär för dig som önskar att genomföra ditt ärende via en mäklare.

Utredningar och andra tjänster

Vi utför även utredningar av byggnadskonstruktioner vid miljöproblem inomhus, eller vid skador som är fuktrelaterade. På en stor del av våra regionsfilialer, kan vi också erbjuda tjänster som mätningar av area och mätningar av radon.

Vår yrkesbakgrund

Vår personal på OBM Gruppen genomgår fortlöpande interna utbildningar och har dessutom en byggnadsteknisk yrkesbakgrund. Många i vår personal är också medlemmar i Svenska Byggingenjörers Riksförbund (SBR).

Vi på OBM Gruppen skapar genom vårt produktutbud möjligheten att skräddarsy de uppdrag som du som kund efterfrågar när du ska köpa elle sälja ditt hus. Vid både husförsäljning och husköp medföljer ett behov av besiktningstjänster. Dessa besiktningstjänster kan i vissa delar skilja sig ifrån varandra och vi på OBM Gruppen ser till att just dina behov täcks. När du ska köpa eller sälja hus, kan du därmed vara trygg i vetskapen att de tjänster som vi på OBM Gruppen erbjuder, inkluderar de viktigaste tekniska uppdragen som behövs vid köpet eller försäljningen av just ditt hus.

Överlåt tryggt din husbesiktning, energideklaration eller utredning till oss och våra besiktningsmän på OBM Gruppen.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: OBM i Karlstad AB
Organisationsnummer: 556854-7524
Bolagsform: Aktiebolag
Registreringsdatum: 2011-06-01

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Göran Rönnerfjäll

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Rent Hus Mälardalen

Rent Hus Mälardalen


Harholmsvägen 28
179 97 Färentuna
0768-715715
Gardinbussen i NV Skåne

Gardinbussen i NV Skåne


Slottsvägen 17
246 57 BARSEBÄCK
046-77 61 08
Decimal AB

Decimal AB


Alsteråvägen 53
384 40 ÅLEM
0499-121 20