118100.se
Använd min nuvarande position
Kent Sehlkvist Autoteknik AB

Kent Sehlkvist Autoteknik AB


Företagspresentation

För att jag som driver verksamheten och mina duktiga medarbetare är riktiga bilentusiaster. Jag gillar nya sportbilar, gamla bruksbilar (där VW-Bubblan är en favorit), Amerikanska muskelbilar, har själv en Dodge från 67. Jag gillar även motorsport i alla dess former och har tävlat i dragracing och tillsammans med min son i Go-cart. Mitt stora motorintresse började redan i unga år, då jag som 15-åring började renovera min första bil, en gammal bubbla.

Vi försöker alltid göra det där lilla extra, som inte alltid den stora verkstaden inte alltid hinner med.

Moderna bilar innehåller mycket och avancerad datorteknik som styr många delar av bilen. I takt med att bilarna blir mer komplicerade blir det allt mer nödvändigt att ha rätt kunnande och att ha tillgång till rätt utrustning. Vi har både erfarenhet och det material som är nödvändig vid arbete på nästan alla moderna bilar.

Fastän de flesta privatpersoner inte längre kan genomföra arbetet själv tycker vi på KS Autoteknik att du ändå ska ha möjligheten att vara delaktig. Vi erbjuder personlig kundservice där vi tillsammans med kunden och bilmärkets egna specifikationer/rekommendationer hittar den bästa lösningen i varje tillfälle.

Vid avslutat arbete får du givetvis vår stämpel i bilens servicebok. Detta tillsammans med den genomgående dokumentation vi för över arbetet.

Vi servar alla typer av bilar, nya och gammla. Har du en speciell bil kanske en ovärderlig ögonsten? Vi kan hjälpa dig oavsett modell, kontakta oss så kan vi prata mer om vad KS Autoteknik kan göra för just dig!

Välkommen in till oss, Kent med personal!

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Kent Sehlkvist Autoteknik AB
Organisationsnummer: 556917-5424
Bolagsform: Aktiebolag
Registreringsdatum: 2013-01-02

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Furunäset Hotell & Konferens

Furunäset Hotell & Konferens


Belonasvängen 2 B
941 52 PITEÅ
0911-779 50
Däckpartner / Börjessons Gummiverkstad

Däckpartner / Börjessons Gummiverkstad


Amperegatan 11
941 47 PITEÅ
0911-21 14 14
IT Service i Norr AB

IT Service i Norr AB


Prästgårdsgatan 68b
94137 Piteå
070-2397600