118100.se
Använd min nuvarande position
*
Iso-Panel AB

Företagspresentation

ISO-panel

En av marknadens mest flexibla tillverkare av isolerande skivor

Som ett företag placerat mitt i Norden och dess klimat, är vi väl medvetna om vad god värmeekonomi innebär. Därför har vi utvecklats till specialister på energibesparing genom tilläggsisolering. Hos ISO-PANEL kan vi, med vår flexibla tillverkningsteknik, producera ett stort antal kombinationer av isolerande skivor för de mest skilda ändamål. Ytmaterialet kan t ex vara plywood, board, aluminiumplåt i lackerat eller olackerat utföreande. Det isolerande PUR-skummet kan varieras från 20 till 85 mm och i kombination med olika ytmaterial och densitet i PUR-kärnan kan vi anpassa isolerskivorna till kundspecifika krav.

Utöver isolering kan vi även tillverka ljuddämpande skivor genom att skumma in en tung bitiummatta, som med sin tyngd verkar ljudisolerande inom hela frekvensområdet.

Modern produktionsanläggning

ISO-PANEL förfogar idag över en av marknadens modernaste skumanläggningar och två moderna etagepressar med värmestyrda pressdynor för högsta kvalitet.

Det PUR-skum som vi använder är baserat på PENTAN som cellfyllnadsmedel, vilket ger det färdiga skummet marknadens bästa isolervärde. PUR-skummet har slutna celler som gör att isoleringen inte kan ta upp fukt.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Iso-Panel AB
Organisationsnummer: 556546-9508
Bolagsform: Aktiebolag
Registreringsdatum: 1997-10-31

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Kristinehamns Fritidsservice AB

Kristinehamns Fritidsservice AB


Gesällgatan 6
681 42 KRISTINEHAMN
118 100
TKP Arboristservice AB

TKP Arboristservice AB


Kyrkogatan 18
688 30 STORFORS
072-035 76 65
Franssons Golv AB

Franssons Golv AB


070-6337093