118100.se
Använd min nuvarande position

Hotel Flora AB


Grönsakstorget 2
411 17 GÖTEBORG

Företagspresentation

Välkommen till

ett oberoende boutiquehotell i Göteborg.

Genom åren har vi fått en trogen skara gäster och många goda vänner längs vägen. Det är något vi är både stolta och glada över. Lika stolta är vi över att vara ett oberoende hotell. Ett alternativ till det förväntade. Det tänker vi fortsätta att vara.

Att Flora är ett familjedrivet hotell råder det ingen tvekan om. Det är jag och min man Daniel som driver Flora och det har vi gjort i 25år.

Det började med 16 enklare rum i vandrarhemsstil. Men allt eftersom vi växte in i rollen som hotelierer, och allt fler rum i huset blev lediga, växte Flora till ett 4-stjärnigt hotell med 70 rum allt som allt.

Eftersom Daniel hade ett förflutet i modeindustrin var det naturligt att hans vänner kom och bodde hos oss när dom besökte Göteborg. Och dom fortsätter att komma, så idag har vi en lång lista på klädmärken bland våra gäster.

Eftersom dessa människor ofta reser för att visa sina senaste kollektioner för återförsäljare har vi inrett showrooms här på hotellet. En effekt av det är att Flora blivit ett ställe där man gärna har möten och gör affärer. Eller enkelt uttryckt – kreativa människor i en kreativ miljö.

Att vi har så många trogna, återvändande gäster skapar en varm och väldigt speciell atmosfär, som du känner redan första gången du kommer hit.

Vi är oberoende på det sättet att vi inte tillhör någon hotellkedja. Det är viktigt för oss att det förblir så. Men sen 2009 är vi stolta medlemmar i The White Line Hotels, en fin och praktisk guide till personliga hotell och annorlunda boende.

Trots att vi satsar mycket på design vill vi inte kalla Flora för ett designhotell. Vi ser oss mycket mer som ett hem hemifrån för dem som vill hitta sitt boende utanför de kända kedjorna.

Vårt absolut bästa sätt att börja dagen på är att få träffa våra gäster vid frukosten, precis innan dagens alla aktiviteter sätter igång… Vårt hotell ska vara en bra plats för alla er som väljer att bo här, men också för oss och de underbara människor som jobbar med oss. Flora har blivit en livsstil. Det är vad vi är och vad vi gör och vi älskar det.

Carina Högberg

Ägare och grundare

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Hotel Flora AB
Organisationsnummer: 556512-8898
Bolagsform: Aktiebolag
Registreringsdatum: 1995-04-26

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Best Western Tidbloms Hotel

Best Western Tidbloms Hotel


Olskroksgatan 23
416 66 GÖTEBORG
031-7075000
Scandic Rubinen

Scandic Rubinen


Kungsportsavenyn 24
411 36 GÖTEBORG
031-7515400
Hotel Gothia Towers

Hotel Gothia Towers


Mässans Gata 24
412 51 GÖTEBORG
031-750 88 00