118100.se
Använd min nuvarande position
*
Heli i Arjeplog AB

Heli i Arjeplog AB


Företagspresentation

Heli i Arjeplog AB grundades i slutet av 60-talet av de tre Arjeplogsprofilerna David Sundström ,Per Dahlberg, Per-Axel Andersson. Då under namnet Turistflyg i Arjeplog AB.

Från början användes sjöflygplan för att transportera främst fritidsfiskare och samer in i fjällvärlden. Under denna period byggdes även Miekak Jakt o Fiskecamp i Piteälvens källflöden denna kom att bli en viktig del i företagets affärsidé och är så även idag.

Söker du lugn och ro eller äventyr i orörda marker? Vill du paddla strida strömmar eller vandra i vacker natur omgärdad av höga fjäll och djupa dalar? Vill du slippa ifrån en mödosam vandring eller lyftas till någon otillgänglig fjälltopp. Eller är du personen som gärna vistas i fjällen vintertid och känner för att prova telisarna i någon av de många fjällsluttningarna? Vill du under en vacker sommar eller vinterdag se våra vildmarker från ovan? I vilket fall som helst så kan Heli i Arjeplog AB erbjuda dig den totala upplevelsen avseende bekvämlighet i form av smidig transport men kryddat av en stor nypa äventyrslusta. Nästan ingenting är omöjligt utan det är fantasin som sätter gränserna när det gäller vad du söker i din strävan efter äventyr och friluftsliv.

Galleri

Företagsinformation

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Skellefteälvens Vattenregleringsföretag

Skellefteälvens Vattenregleringsföretag


Västra Skeppsholmen
938 31 ARJEPLOG
0961-107 40
AB A Granns Järn & Bygg Järnia

AB A Granns Järn & Bygg Järnia


Storgatan 9
938 31 ARJEPLOG
0961-10170
S-E Holmbergs Transport AB

S-E Holmbergs Transport AB


Nygatan 7
938 31 ARJEPLOG
0961-10618