118100.se
Använd min nuvarande position

Cami Gruppen AB


Företagspresentation

Cami Stängsel

Cami Stängsel levererar och monterar områdesskydd. Vi utför alla typer av entreprenader och montage avseende områdesskydd med egna stängselmontörer och engagerade samarbetspartners. Vi utför såväl totalentreprenad som underentreprenad och tar ansvar för allt från schaktning, gjutning och asfaltering till förläggning av kablage och montering av stängsel. Alla entreprenader genomförs med utbildad personal som har tillgång till fullt utrustade bilar och en maskinpark speciellt lämpad för stängselentreprenader. Vi arbetar ständigt med att hitta den bästa lösningen för dig som kund och tack vare vår lokala närvaro kan vi hålla såväl hög service som korta ledtider. Samtliga montörer är anslutna till ID06.

Cami Passageteknik
Cami Passageteknik, tidigare Port- och Passageteknik, är en av Sveriges ledande aktörer som utvecklar och tillverkar automatik och passersystem dimensionerade för det skandinaviska klimatet. Vi är godkända återförsäljare för CAME i Sverige och vi har ett komplett reservdelslager till all vår automatik. Detta innebär att vi kan leverera till dig inom 24 timmar, allt för att säkerställa en problemfri vardag för dig som kund. Med våra installatörers specialkompetens har du alltid tillgång till support och du kan känna dig trygg med att hjälp alltid finns till hands om något behöver bytas ut eller repareras.

Cami Proffs
Cami Proffs är vårt snabbt växande affärsområde för återförsäljare i de regioner där vi inte själva utför entreprenad. Genom full kontroll över värdekedjan och vår långa erfarenhet av installation och montage av såväl områdesskydd som smarta passersystem kan vi erbjuda partnerskap till lokala entreprenörer i hela Norden. Förutom lagerhållning av ett komplett sortiment tillhandahåller vi kalkylsupport och hjälp med projektering. Som återförsäljare till Cami Gruppen får du dessutom tillgång till marknadsmaterial och en branscherfarenhet som är svår att matcha.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Cami Gruppen AB
Organisationsnummer: 556825-6753
Bolagsform: Aktiebolag
Registreringsdatum: 2010-11-16

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Smålandsgran AB

Smålandsgran AB


Östra Finnbodavägen 13 A Lgh1003
131 72 NACKA
Corem Property Group AB

Corem Property Group AB


Riddargatan 13
114 51 STOCKHOLM
08-503 853 33
EuroSign AB

EuroSign AB


Hammarbacken 4 B
191 49 SOLLENTUNA
08-59470550