118100.se
Använd min nuvarande position
Bruske Entreprenad AB

Bruske Entreprenad AB


Företagspresentation

Bruske Entreprenad utför alla former av Byggserviceuppdrag.
Vår serviceorganisation kännetecknas av hög kvalitet och engagemang och där vi är vana att hantera både akuta ärenden och planerat underhåll.

Vi är angelägna om att våra kunder skall uppleva vår byggserviceavdelning som det bästa alternativet på marknaden och vi vill ständigt utveckla oss. Vi följer upp verksamheten genom löpande erfarenhetsåterföring samt uppföljning av egna medarbetare och underleverantörer på våra produktionsmöten där även bolagets Arbetschef och VD deltar.

Grundtanken med vår byggserviceavdelning är att vi ska kunna svara upp mot uppkomna garantiåtgärder, byggservice vid planerade underhållsåtgärder, mindre om- och tillbyggnader samt anpassningar av lokaler och bostäder, främst skolor, förskolor, äldreboende och kontorslokaler. Stor del av våra servicearbeten innefattar även akuta åtgärder som vattenskador där våra servicemedarbetare med sina fullutrustade servicebilar snabbt kan lägga om planeringen utefter behov.

Oavsett om det är en bostad med kvarboende hyresgäst eller en lokal med pågående verksamhet ställer det höga krav på oss som yrkesutövare. Vår byggserviceavdelning har stor erfarenhet av att möta alla typer av kunder och uppdrag där gott kundbemötande, finess och fingertoppskänsla är viktiga parametrar.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Bruske Entreprenad AB
Organisationsnummer: 559038-9432
Bolagsform: Aktiebolag
Registreringsdatum: 2015-12-04

Företaget har inga omdömen.

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Däldehög AB

Däldehög AB


020-596059
Tak & Bygg Mellansverige AB

Tak & Bygg Mellansverige AB


Virebergsvägen 20
169 30 SOLNA
08-42871174
BRK Group AB

BRK Group AB


Ulvsundavägen 110
168 67 BROMMA
070-4154156