118100.se
Använd min nuvarande position
Alkab Tak & Fastighetsservice AB

Alkab Tak & Fastighetsservice AB


Företagspresentation

Lite om Alkab byggAlkab Tak & Fastighetsservice AB är en komplett totalentreprenör som gör bygg och renoveringsarbeten åt privatpersoner samt företag i Gävleborg & Hälsingland med omnejd allt under samma tak.Totalentreprenad ger dig unik trygghet och bekvämlighet under hela processen.

Våra duktiga snickare har stort kunnande inom sina områden. Alkab bygg utför många projekt varje år. Vi garanterar alltid kostnadsfri offert, fast pris och fast projekttid i den mån vi kan.Våra främsta styrkor är kunskap och noggrannhet, och du skall känna dig trygg när du anlitar hantverkare. Därför ger vi tydliga, kostnadsfria offerter och guidar dig till de bästa lösningarna anpassade efter just dina behov. Med god kunskap om vad som blir snyggt hjälper dig i djungeln av alternativ, för att ta ditt projekt från idé till verklighet.Vi arbetar med fasta start och sluttider. Och förstår vikten av att hålla rent och snyggt under arbetets gång, så att ditt vardagsliv blir så lite påverkat som möjligt.Våra främsta styrkor är kunskap och noggrannhet, och vi förstår att du vill känna dig trygg när du anlitar hantverkare. Därför ger vi tydliga, kostnadsfria offerter och guidar dig till de bästa lösningarna anpassade efter just dina behov. Med god kunskap om vad som blir snyggt hjälper dig i djungeln av alternativ, för att ta ditt projekt från idé till verklighet. Genom att kombinera inredningsarkitekter med projektledare ser vi till, att arbetet blir klart inom den tidsram vi tillsammans satt upp.Vi värnar om miljön

Vi strävar efter att begränsa energianvändningen så mycket som möjligt samt att öka återvinningen av material. Överlag så försöker vi ha ett så stort miljötänk som möjligt genom hela arbetsprocessen. Vi är flexibla och servicevänliga som ett litet företag och ansvarsfulla som ett stort.Vi har många års erfarenhet av helhetslösningar, oavsett om det är din villa eller lägenhet som ska renoveras.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Michael Fräki
Organisationsnummer: 701206-XXXX
Bolagsform: Fysisk person
Registreringsdatum: 2001-07-03

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

SP Service Partner

SP Service Partner


Höljebro 434
826 61 SÖDERALA
073 -447 59 69
VVSteknik Gävle Dala AB

VVSteknik Gävle Dala AB


Matsarvsvägen 15
791 77 FALUN
023-70 41 00
Best Western Hotell Söderhamn

Best Western Hotell Söderhamn


Montörsbacken 4
826 40 SÖDERHAMN
0270-266200