118100.se
Använd min nuvarande position
En Gaffel Kort På Maritim AB

En Gaffel Kort På Maritim AB


Företagspresentation

I vår restaurang på en gaffel kort har vi det mysigt året om.

På en gaffel kort man kan träffas utan pretentioner och avnjuta vällagad, smakfull mat med goda drycker.

Bo på en gaffel kort hotell maritim

en gaffel kort hotell maritim ligger på Österlen i mysiga Simrishamn.

Från en gaffel kort når du smidigt och lätt alla Österlens sevärdheter samtidigt som du bor precis vid Simrishamns idylliska hamn med caféer, restauranger och museer runt knuten.

Vi har fjorton hotellrum, många med utsikt mot hamnen och havet. Rummen är fördelade mellan restaurangbyggnaden och Tullhusbyggnaden. Bor ni i Tullhusbyggnaden går ni en kort bit utomhus till frukostmatsalen.

Samtliga rum är ljusa med sköna sängar och personlig inredning. Alla rummen har TV, internet, kaklade badrum och är rökfria.

Hos oss är det trevligt att konferera! Vår styrka är vår begränsning: Att vi är en liten anläggning. Småskaligheten gör att dialogen är kort, du möts av personlighet och flexibilitet och hos oss är ingenting omöjligt. På en gaffel kort skapas det en geniun stämning där deltagarna känner sig avslappnade - som hemma - och där gemenskapen bland deltagarna blir stor.

Vår konferenssal ligger i Tullhuset ca 100 meters skön promenad längs hamnen. Salen är ljus och luftig med utsikt över hamn och hav och passar till 6-20 personer.

I källaren finns det ett större grupprum. All teknisk utrustning finns att tillgå. Lunch och middag serveras på en gaffel kort.

Ni väljer själva om ni vill ta en liten bensträckare när det är dags för fika eller om ni vill att vi ska komma över med det till er på Tullhuset.

Företagsinformation

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Hotel Kockska Gården

Hotel Kockska Gården


Storgatan 25
272 31 SIMRISHAMN
0414-41 17 55
Suderbys Herrgård

Suderbys Herrgård


Västerhejde Toftavägen 201
621 99 VISBY
0498-29 60 30
Ansia Resort

Ansia Resort


Sommarvägen 1
921 41 LYCKSELE
0950-100 83